Kaikki kysymykset

Kenelle sopii?

Zumba® sopii lähes kaikille - ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta ja se on tehokasta liikuntaa, jota voi jorailla myös kotioloissa. Kiinnostus rytmikkäästä liikkumisesta riittää osallistumiseen. Askelkuviot eivät aina ensimmäisellä kerralla tartu mieleen, mutta harjoitus on valttia tässäkin lajissa. Toistot takaavat kehityksen. Tunnilla jokainen saa tanssia omalla tyylillä, eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita.

Miten osallistun?

Hyvä mieli tai jos tuntuu muulta, oleta olotilan muutosta tunnin jälkeen. Liikuntavaatetus, treenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Mitä mukaan?

Hyvä mieli tai jos tuntuu muulta, oleta olotilan muutosta tunnin jälkeen. Liikuntavaatetus, treenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Mistä tiedän pidetäänkö tunti?

Säävaraus, kun kyseessä ulkotunti. Jos sataa kaatamalla, tällöin lähetyksestä pelkkä striimi. Seuraa tiedotusta parhaiten WhatsApp-ryhmässä +358408273742

Mitä maksaa?

Katso hinnasto

Miten maksan?

Maksaa voi kertamaksuna tai usemman kerran kerralla*. Maksun voi myös suorittaa MobilePay:na numeroon +358408273742 tai tilille FI5913303000144264 / Gravodi, ensimmäisen tunnin jälkeen. *Ilmoita tällöin myös yhteystietosi (nimi, puh) osoitteeseen: taru@tuulettamo.fi Seuraa tiedotusta parhaiten WhatsApp-ryhmässä +358408273742. Huomioidaan tarkemmat koronaohjeistukset ja turvavälit.

Jos kaipaat Tuuletusta, on ryhmäliikunta ulkoilmassa kesäinen vaihtoehto hyvään oloon. Tutustu Tapahtumat-osiossa kesän 2021 tarjontaan pääkaupunkiseudulla. Jos haluat Tarun puhumaan Tuuletuksesta tai Tuulettamaan ryhmiä niin ota yhteyttä!

Copyright © 2021 Gravodi Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut DIGIAGENTTI